Om oss

Kungälvs Garden Center är en komplett butik för dig som älskar växter. Hos oss finner du allt från snittblom­mor, krukväxter, perenner, sommarblommor, häckväxter och fruktträd. Vårt sortiment är stort och utbildad kunnig personal hjälper dig att välja rätt.

Allt startade för 30 år sedan. Mina föräldrar Anders och Vivi hade en blomsteraffär i Kållered och köpte Kungälvs trädgårdscentrum som sedan blev Kungälvs Garden Center. Öppningsdagen, den 1 april 1991, var minst sagt speciell – vi fick nycklarna kl 23.45 och öppnade dagen efter! 25 personer och flera lastbilar hjälpte till att frakta varor som var förberedda i Kållered för att bygga i ordning och komma på plats under natten. Vi öppnade kl 10.00 och hade otroliga öppningserbjudanden (t ex Pelargon och Begonia för 5 kr/st!). Hela Rollsbo fylldes av bilar. Minns att det stod bilar på varje sida av vägen ändå bort till Marstrandsvägen. Vid millenniumskiftet tog äldsta sonen Richard över och drev företaget i fem år och sedan tog jag över. Am­bitionen är att Kungälvs Garden Center ska vara den självklara platsen att åka till när man tänker på växter, trädgård och blommor.

Välkommen!

Fredrik Nyberg med personal

 

Behandling av personuppgifter i enlighet med GDPR
Personuppgiftsansvarig:
Kungälvs Garden Center AB
Maskingatan 1
442 40 Kungälv
Telefon 0303-94131

Insamling samt hantering av personuppgifter
Rättslig grund för insamling samt behandling av personuppgifter är att möjliggöra vårt uppdrag gentemot potentiella, aktiva och gamla kunder samt leverantörer. Uppgifter samlas in direkt från våra kunder via vår hemsida, via telefon, via mejl eller vid direktmöte.
Kungälvs Garden Center AB samlar in och behandlar följande information:
Företagsnamn
Kontaktperson
Telefonnummer
Faktura samt leveransadress
Organisationsnummer
E-post

E-post används främst till att uppdatera våra kunder om leveransstatus på inneliggande order. Önskar man inte information kring leveransstatus skall man kontakta Kungälvs gardencenter via telefon eller mejl.
Vid nyregistrering görs ibland kreditupplysning på företaget för att bedöma kreditvärdighet, detta kan även ske på befintlig kund om misstanke kring försämrad kreditvärdighet uppstår.

För att hålla personuppgifterna aktuella kan Kungälvs Garden Center komma att komplettera dem genom att hämta in uppgifter från privata och offentliga register, till exempel uppdatering av adressuppgifter. Vi kan komma att lämna personuppgifter till tredje part i de fall då rättslig grund finns. Kungälvs gardencenter säljer inte vidare personuppgifter till tredje part.

Borttagning av personuppgifter sker då inte längre uppgifterna krävs för att möjliggöra vårt uppdrag gentemot potentiella, aktiva och gamla kunder samt leverantörer eller vad som krävs i enlighet med rådande lagstiftning, så som bokföringslagen. Du har rätt att begära registerutdrag över vilka uppgifter vi på Kungälvs Garden Center behandlar om dig som person samt att uppgifter rättas/raderas såvida de inte utgör en nödvändig del av ett underlag för att möjliggöra vårt uppdrag gentemot kund eller leverantör eller på annat sätt behövs för att Kungälvs gardencenter ska kunna uppfylla sina rättsliga förpliktelser.

 

 

009