Lediga jobb

Aktuella tjänster är nu tillsatta. Skicka gärna in spontanansökning till info@kungalvsgardencenter.se

Florist sökes för arbete april – juli (4 månader) – OBS! Tjänsten är nu tillsatt

Du älskar såklart växter och att hjälpa kunder. Du gillar när det är puls och mycket att göra och har en känsla för färg och form. Tycker om att hålla god ordning och att samarbeta. Floristutbildning är ett krav. Kassaarbete, hjälpa kunder med binderier, uppackning, prismärkning och skötsel av växter.

Vara del av ett team som tillsammans tar hand om kassorna, snittet, krukorna och planteringar.

Du älskar såklart växter och att hjälpa kunder. Du gillar när det är puls och mycket att göra och har en känsla för färg och form.

Tycker om att hålla god ordning och att samarbeta. Vi har kollektivavtal med Handels.

Tjänsten gäller april-juli (4 mån) på 100% (lägre tjänstegrad kan också vara aktuellt om det passar dig bättre). Antagning sker löpande så sök gärna omgående.

OBS! Vänligen sök inte tjänsten ifall du inte har relevant utbildning.

Välkommen med din ansökan till info@kungalvsgardencenter.se senast 8/3-20. OBS! Rekrytering sker löpande så ansök gärna tidigare. Vid frågor om tjänsten, ring 0303-94131, Fredrik Nyberg.

Du är även alltid välkommen att skicka in spontanansökan till info@kungalvsgardencenter.se

Trädgårdsmästare sökes på helår – OBS! Tjänsten är nu tillsatt

Erfaren trädgårdsmästare sökes till plantskolan. Vi bygger ut ytterligare till våren 2020 med större sortiment och nya smarta bäddar.

Vi söker dig som är strukturerad, har bra koll på växtsortiment, är driven och tycker om att vara på en arbetsplats där man kan bidra till sin egen och verksamhetens utveckling. Älskar du växter och tycker om att hjälpa kunder att göra sina trädgårdar vackrare? Har relevant trädgårdsutbildning och arbetat flera år inom sektorn? Sök nu!

Välkommen med din ansökan till info@kungalvsgardencenter.se senast 20/1-20. OBS! Rekrytering sker löpande så ansök gärna tidigare. Vid frågor om tjänsten, ring 0303-94131, Fredrik Nyberg.

Trädgårdsmästare sökes säsong – OBS! Tjänsten är nu tillsatt

Trädgårdsmästare sökes till plantskolan. Vi bygger ut ytterligare till våren 2020 med större sortiment och nya smarta bäddar.

Vi söker dig som har relevant trädgårdsutbildning, tycker om att jobba med växter och kunder. Du gillar fart och fläkt och när det händer mycket. Sök nu!

Välkommen med din ansökan till info@kungalvsgardencenter.se senast 20/1-20. OBS! Rekrytering sker löpande så ansök gärna tidigare. Vid frågor om tjänsten, ring 0303-94131, Fredrik Nyberg.