Lediga jobb

Frågor eller ansökningar går till: ansokan@kungalvsgardencenter.se

Florister sökes för arbete mars – augusti (6 månader) <— obs! tjänsterna är nu tillsatta. 

Du älskar såklart växter och att hjälpa kunder. Du gillar när det är puls och mycket att göra och har en känsla för färg och form. Tycker om att hålla god ordning och att samarbeta. Floristutbildning är ett krav. Kassaarbete, hjälpa kunder med binderier, uppackning, prismärkning och skötsel av växter.

Vara del av ett team som tillsammans tar hand om kassorna, snittet, krukorna och planteringar.

Du älskar såklart växter och att hjälpa kunder. Du gillar när det är puls och mycket att göra och har en känsla för färg och form.

Tycker om att hålla god ordning och att samarbeta. Vi har kollektivavtal med Handels.

Tjänsten gäller mars – augsti (6 mån) på 80% (100% i maj, lägre tjänstegrad kan också vara aktuellt om det passar dig bättre). Antagning sker löpande så sök gärna omgående.

OBS! Vänligen sök inte tjänsten ifall du inte har relevant utbildning.

Välkommen med din ansökan till ansokan@kungalvsgardencenter.se senast 23/1-21. OBS! Rekrytering sker löpande så ansök gärna tidigare. Vid frågor om tjänsten, ring 0303-94131, Fredrik Nyberg.

Du är även alltid välkommen att skicka in spontanansökan till info@kungalvsgardencenter.se

Trädgårdsmästare sökes säsong <— obs! tjänsten är nu tillsatt. 

Trädgårdsmästare sökes till plantskolan. Vi bygger ut ytterligare till våren 2021 med större sortiment och fler av våra nya smarta bäddar.

Tjänsten gäller mars – september på heltid alternativt 80%.

Vi söker dig som har relevant trädgårdsutbildning, tycker om att jobba med växter och kunder. Du gillar fart och fläkt och när det händer mycket. Sök nu!

Välkommen med din ansökan till ansokan@kungalvsgardencenter.se senast 23/1-21. OBS! Rekrytering sker löpande så ansök gärna tidigare. Vid frågor om tjänsten, ring 0303-94131, Fredrik Nyberg.