Lediga jobb

Vi växer så det knakar och söker nya medarbetare! Efter stora utbyggnaden av plantskolan 2016 är det dags för inomhusavdelningarna som får två nya stora växthus. Är du växtkunnig, pigg och serviceminded? Bli en del av vårt lag! Se nedan lediga tjänster.

Du är även alltid välkommen att skicka in spontanansökan till post@kungalvsgardencenter.se

Trädgårdsmästare sökes – tjänsterna är tillsatta (spontanansökan är alltid välkommet!)

Trädgårdsmästare sökes för säsongen 2018 (mars-september) alternativt tillsvidare på helår. Du arbetar i plantskolan med skötsel, uppackning och försäljning av trädgårdsväxter. Du har en relevant utbildning och bred växtkunskap. Stresstålighet och servicekänsla är centralt. Företaget har vuxit kraftigt de senaste åren och särskilt efter 2016 års utbyggnad är nu sortimenten extra stort. Till 2018 växer det ytterligare. Vi har kollektivavtal med Handels.
Rätt person med flera års erfarenhet från gardencenter, stor växtkunskap på sortnivå, bra driv, gärna med kompletterande floristkunskaper, kan erbjudas heltidstjänst på helår.
OBS! Vänligen sök inte tjänsten ifall du inte har relevant utbildning.

Välkommen med din ansökan till info@kungalvsgardencenter.se. OBS! Rekrytering sker löpande så ansök gärna omgående. Vid frågor om tjänsten, ring 0303-94131, Fredrik Nyberg.

Florister sökes 

Två florister sökes 80%-100% t o m 12/8. Kassaarbete, hjälpa kunder med binderier, uppackning, prismärkning och skötsel av växter. Vara del av ett team som tillsammans tar hand om kassorna, snittet, krukorna och planteringar. Du älskar såklart växter och att hjälpa kunder. Du gillar när det är puls och mycket att göra och har en känsla för färg och form. Tycker om att hålla god ordning och att samarbeta. Vi har kollektivavtal med Handels.
OBS! Vänligen sök inte tjänsten ifall du inte har relevant utbildning.

Välkommen med din ansökan till info@kungalvsgardencenter.se senast 22/12-17. OBS! Rekrytering sker löpande så ansök gärna tidigare. Vid frågor om tjänsten, ring 0303-94131, Fredrik Nyberg.